Estea

Galileïlaan 23c
Postbus 130, 6716 BP Ede
T 0318 64 17 27
E info@estea.nl

Menu schaduw
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/ZXN0ZWEtbmw%3D/62baeffddb687/vacaturestagebedrijfskunde2_1_20220628_141141.jpg

Wil je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen?


Wat we doen 

Estea ontwikkelt en belegt binnen het zorgvastgoed landschap. Wij maken graag het verschil door mooie woonzorgvoorzieningen te creëren die lokaal en landelijk een maatschappelijke impact hebben. We denken groot, maar tegelijk verstaan we ook de kunst om klein te denken. Want uiteindelijk gaat het om het woongenot van de uiteindelijke gebruiker. Met een klein, dynamisch en hecht team en onze samenwerkingspartners zetten wij ons dagelijks in om deze missie te laten slagen. Wil jij hier ook een onderdeel van zijn? Solliciteer dan naar deze mooie functie bij een dynamische organisatie. 


Wat vragen we van jou? 

Voor verschillende landelijke opdrachtgevers (zorgaanbieders) zoeken we momenteel in circa 30 verschillende gemeentes passend (zorg)vastgoed. Als meewerkstagiair(e) denk je mee in dit proces, waarin strategiebedrijfsvoering en processen, marketing, wet- en regelgeving, economie, management, personeelsbeleid, ethiek, advies- en gespreksvaardigheden bij elkaar komen. Je volgt op dit moment een HBO Bedrijfskunde opleiding. In onze dynamische omgeving laat jij een hoge mate van zelfstandigheid zien, jij redt je prima. Daarnaast ben je initiatiefrijk en weet je jouw ideeën om te zetten in daden. Je hebt een klantgerichte instelling en beschikt over goede communicatieve eigenschappen in woord en geschrift.


Praktische informatie 

Waar je vanuit kunt gaan in onze samenwerking:

  • Een marktconform stagevergoeding. 
  • Mogelijkheid om thuis te werken. 
  • Een mooi en bereikbaar kantoor in Ede. 
  • Werken in een platte, ambitieuze organisatie met een team van betrokken, hardwerkende en loyale collega’s.
  • Lekkere koffie. 
  • Minimaal 4 maanden ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
Kom langs en proef onze werksfeer!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wilco Voulon via telefoonnummer 06 - 12 12 48 84. Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief. Deze kun je sturen naar wvoulon@estea.nl.


We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!