Estea

Galileïlaan 23c
Postbus 130, 6716 BP Ede
T 0318 64 17 27
E info@estea.nl

Menu schaduw
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/ZXN0ZWEtbmw%3D/5dc55aec6888b/cheeseworks-0071_1_20191108_060916.jpg
naar overzicht
8 november 2019

Feestelijke heropening van De Nudehof

WAGENINGEN – Op 7 november 2019 werd De Nudehof feestelijk heropend. Het voormalige verzorgingstehuis heeft de afgelopen maanden een grootscheepse renovatie ondergaan. Het resultaat zijn 65 zorggeschikte appartementen die voldoen aan alle huidige zorg- en wooneisen. De Nudehof is weer klaar voor de toekomst!

 

De Nudehof is eind 2017 door Opella verkocht aan zorgvastgoedbelegger Estea. De renovatie startte in oktober 2018 en is in oktober dit jaar afgerond. Het vergroten van de individuele appartementen is het uitgangspunt geweest. Er bleek veel animo voor de zorggeschikte appartementen: alle 65 appartementen zijn inmiddels verhuurd. ‘Het is hier goed vertoeven’, vertelt mevrouw Weijmans, bewoonster van De Nudehof. ‘De nieuwe appartementen zijn geweldig. We waren kleine appartementen gewend maar nu hebben we een heel ruim appartement gekregen’.

 

Opening De Nudehof

7 november stond voor bewoners, medewerkers en betrokkenen geheel in het teken van de nieuwe Nudehof. ’s Ochtends konden bewoners genieten van een zeer persoonlijk concert van een professionele zangeres van Stichting Diva Dichtbij en stond rond lunchtijd de frietkraam buiten klaar voor een heerlijk frietje met snack. Om 15.00 uur volgde de officiële opening, uitgevoerd door burgemeester Van Rumund. Samen met mevrouw Weijmans, bewoonster van De Nudehof en Johnny van den Berg, medewerker van Opella , heropende hij het pand. ‘Het is uniek dat er bij dit transformatieproject zo goed is samengewerkt tussen Estea, Opella en de gemeente. Mijn complimenten!’, aldus burgemeester Van Rumund.

 

Een gezellige borrel met bewoners en genodigde gasten volgde. Ook werden er verschillende rondleidingen door het gerenoveerde pand gegeven. Al met al een feestelijke opening van een pand dat klaar is voor de toekomst!

 

Wonen in De Nudehof

Met het centrum van Wageningen en diverse faciliteiten op een steenworp afstand bevindt de Nudehof zich op een unieke locatie. Niet alleen de locatie biedt voordelen, wonen in De Nudehof staat voor een warme en veilige omgeving met oog voor de bewoners. Voormalig eigenaar Opella blijft zorg en diensten bieden in De Nudehof.