Estea

Galileïlaan 23c
Postbus 130, 6710 BC Ede
T 0318 64 17 27
E info@estea.nl

Menu schaduw
https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/ZXN0ZWEtbmw%3D/5c01021c1dd0e/a6051398_1_20181130_102548.jpg
naar overzicht
30 november 2018

Nieuwe website Estea live

De zorg is continu in beweging. De doelgroep verandert van samenstelling, terwijl wetgeving en beleid worden aangepast en budgetten ingekort. Ondertussen neemt de zorgvraag de komende jaren alleen maar toe. Estea helpt zorgbestuurders antwoorden te vinden op vragen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Vanaf vandaag doen wij dat onder andere met een nieuwe website.

Als regiepartner binnen de zorgbranche moeten we meegaan met onze tijd en daarom lanceren wij vandaag een volledig vernieuwde website. Daarop vindt u uitgebreide informatie over wie wij zijn en kunt u rustig lezen wat wij doen, wat onze visie is op de zorgbranche en hoe wij onze rol zien binnen die branche.

Innovatieve projecten

Daarnaast vindt u op de vernieuwde website een selectie van diverse lopende en gerealiseerde projecten. Of het nu gaat om renovatie, herontwikkeling, nieuwbouw, transformatie of exploitatie; met scherp inzicht en een slimme aanpak creëert Estea innovatieve vormen van woonzorg en de projectpagina geeft daar nu een goed beeld van.

​Als  laatste kunt u ook op onze nieuwe website terecht voor nieuwsberichten omtrent relevante projecten en voor adres- en contactinformatie. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van onze nieuwe website, neem dan contact met ons op.