Estea

Galileïlaan 23c
Postbus 130, 6710 BC Ede
T 0318 64 17 27
E info@estea.nl

Menu schaduw
Impressie_003
Impressie_003
naar overzicht
25 januari 2019

Sfeerproeven in modelwoning de Nudehof

Afbeelding: Interieurimpressie van de Nudehof.

WAGENINGEN – Op dit moment ondergaat de Nudehof aan de Thorbeckestraat in Wageningen een ware metamorfose. Na de renovatie zijn er 65 huurappartementen beschikbaar. De appartementen zijn gericht op senioren met een zorgvraag. Om alvast iets van het eindresultaat te proeven wordt er op 5 en 6 februari een open huis georganiseerd in een volledig ingerichte modelwoning.

Open huis modelwoning 

Met het centrum van Wageningen en diverse faciliteiten op een steenworp afstand bevindt de Nudehof zich op een unieke locatie. Niet alleen de locatie biedt voordelen voor de bewoners ook worden de woningen behangen en gesausd opgeleverd en wordt de keuken volledig voorzien van apparatuur. Om alvast een indruk te geven van het wonen in de nieuwe Nudehof wordt er voor geïnteresseerden op 5 en 6 februari tussen 16.00 uur en 19.00 uur aan de Thorbeckestraat 1 in Wageningen een open huis georganiseerd waarbij een modelwoning kan worden bezichtigd. 5 februari is speciaal bedoeld voor Opella-klanten en 6 februari voor andere geïnteresseerden. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen! In de modelwoning staan verhuurspecialisten en een klantadviseur van Opella geïnteresseerden graag te woord over alle ins en outs met betrekking tot het huren van een appartement in de Nudehof. Meer informatie is te lezen op www.wonenindenudehof.nl

Renovatie de Nudehof 

De Nudehof is eind 2017 door Opella verkocht aan zorgvastgoedbelegger Estea. Een grondige renovatie en modernisering is momenteel nog in volle gang. Het vergroten van de individuele appartementen is daarbij een uitgangspunt. De eerste fase van de renovatie wordt in maart dit jaar afgerond. De huidige bewoners van de Nudehof betrekken dan hun nieuwe appartement. Het resterende deel van het complex wordt rond oktober opgeleverd. Opella blijft zorg en diensten bieden in de Nudehof.