Welkom bij Estea Zorg

Wij dragen bij aan uitmuntende zorg

De missie van Estea Zorg is om een blijvende voetafdruk achter te laten in het turbulente zorglandschap van nu. Wij doen dit door nauw samen te werken met zorgondernemers en organisaties die dezelfde missie nastreven.

Ons doel: zorgen voor een fijne woonomgeving voor mensen met een zorgvraag en een fijne werkomgeving voor zorgondernemers en hun personeel. Het belangrijkste daarin is aandacht hebben voor elkaar. Onze maatschappelijke gedrevenheid en ondernemende houding is daarbij van essentieel belang.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/ZXN0ZWEtbmwtMg%3D%3D/64e8793a49cd8/estea_locaties_25_2022crop.jpgEstea_locaties_25_2022crop
Kernwaarden

De waarden die onze missie ondersteunen

Verbinding
Innovatie
Ondernemerschap en verantwoordelijkheid
Daadkracht en aandacht


Persoonlijk, eerlijk en waardevol contact is belangrijk. Elke betrokkene (bewoner, medewerker, zorgondernemer), vormt een onderdeel van het grote geheel.

We doen het samen!


Onze inzet is gefocust op vernieuwing van de zorg. Binnen de kaders blijven geeft niets nieuws. Wij staan voor innovatieve en toekomstbestendige zorg.

Wij denken het liefst buiten de gebaande paden.


Onze manier van werken staat voor creativiteit, eigen initiatief en eigenaarschap. Vanuit ondernemerschap weten wij daadwerkelijk stappen te zetten in een nieuw zorglandschap.

We creëren zoveel mogelijk ruimte voor eigen inbreng.


Wij hebben graag korte lijnen. Zo hebben we meer tijd en aandacht voor de medemens.

Wij hebben een doen-mentaliteit!
Onze partners

Alleen ben je sneller, samen kom je verder!

Bij Estea Zorg houden we van samenwerken, want dat brengt ons verder in het nastreven van onze missie. Samen met onze partners dragen we bij aan het verbeteren van de zorg in Nederland.

Zavier

Samenwerking Estea Zorg en Assist Zorg

Via het label Zavier willen Estea Zorg en Assist Zorg samen een woonzorg-aanbod neerzetten voor senioren dat aansluit bij hun welzijnsbehoeften en zo bijdraagt aan een fijne oude dag. Zavier combineert wonen en zorg met een community-mindset. Kleinschaligheid en een persoonlijke benadering zijn daarbij onmisbaar. We werken bij Zavier samen met zorgondernemers die een woonzorglocatie volgens de Zavier-formule exploiteren. Hierin is wederkerigheid van groot belang. Samen maken we de zorgwereld een stukje mooier. 

Bezoek de website

Habitat Lekker Leven

Partner Habitat Lekker Leven

Habitat Lekker Leven creëert een afgestemde omgeving die inspeelt op de vraag en het talent van de deelnemer. Zij versterkt de zelfredzaamheid van kwetsbare mensen, activeert en versterkt hun sociale netwerken en smeedt lokale communities.

Bezoek de website