Welkom bij Estea Zorgvastgoed

Wij dragen stenen bij

Gemeenten en zorgorganisaties staan voor een gigantisch maatschappelijk vraagstuk. Hoe te zorgen voor voldoende woonruimte voor de zorg? Estea draagt al jaren stenen bij, letterlijk, maar ook figuurlijk. Wij ontwikkelen en transformeren zorgvastgoed. Wij bouwen bruggen tussen bestuurders, zorgverleners en bewoners. Wij helpen ze op weg met onze kennis en ervaring. Zo dragen wij zorg.

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/ZXN0ZWEtbmwtMg%3D%3D/646cbb8dbf87f/kopievanzuylenstede.jpgKopievanzuylenstede
Kernwaarden

Waarden waar we ons handelen op baseren

Wij stellen de doelgroep centraal
Wij hebben de juiste kennis van zorgvastgoed
Wij blijven betrokken
Wij stellen de doelgroep centraal


Het gaat ons om de woonbehoeften van de doelgroep. We kijken naar wat belangrijk is. Dat doen we door appartementen ruimtelijker in te delen, maar ook bijvoorbeeld door algemene voorzieningen in een complex te integreren.

Wij stellen onszelf bij ieder project de vraag: hoe maken we het woonplezier van de bewoners nog groter?
Kennis van zorgvastgoed


Van bestuurlijke processen en bouwkosten tot en met de ideale badkamerinrichting. Estea heeft op alle gebieden expertise in huis. Wij zetten door jarenlange ervaring overal de puntjes op de 'i' en vormen daardoor de ideale spin in het web.

Wij zijn het ideale aanspreekpunt voor bestuurders, gemeenten en bewoners.
Wij blijven betrokken


Als wij een project aangaan, dan worden wij vaak eigenaar van het betreffende gebouw. We laten het project niet zomaar los na oplevering. Zo verplichten we onszelf om blijvend zorg te dragen.

Wij  blijven ook ná het bouwproces betrokken. Daarin doen we geen concessies.