21 oktober 2022

Opening Huize Graveland

Met trots hebben we Huize Graveland opgeleverd in Bleskensgraaf. Na maanden hard werken zijn de 23 nieuwe woonzorgappartementen met de bijbehorende algemene huiskamer klaar. Onder het genot van een hapje en drankje werd op donderdag 20 oktober het woonzorghuis officieel geopend. De opening werd bijgewoond door de ondernemers van Huize Graveland Paul en Sabine Feenstra, bouwkundig aannemer Damsteegt, alle samenwerkingspartners en wethouder Arco Bikker van de Gemeente Molenlanden. De officiële opening en toespraken werden gedaan door de wethouder, Teus Oskam, directeur van Estea en Erik van den Brand, directeur van Estea Zorg. Alle aanwezigen kregen tijdens de opening ook een rondleiding door het nieuwe woonzorghuis met de trotse ondernemers.

VAN GEMEENTEHUIS NAAR WOONZORGHUIS

Aan de Graafstroom ligt het voormalige gemeentehuis van de gemeente Molenlanden, dat in 2021/2022 is getransformeerd naar het nieuwe woonzorghuis Huize Graveland. In Huize Graveland zijn 23 nieuwe appartementen gerealiseerd voor senioren met een zorgvraag. Ook is restaurant De Burgemeester uitgebreid en op de 1e verdieping zijn er een dakterras en een verbinding tussen de zorgappartementen en de gemeenschappelijke huiskamer gemaakt.

Zie ook de website van Huize Graveland

https://mindcms-main.s3.eu-west-2.amazonaws.com/ZXN0ZWEtbmwtMg%3D%3D/646f1c7d8ac2b/estea_locaties_08_2022.jpgestea_locaties_08_2022